Drage učenke in učenci!

Kot nam je bilo konec marca obljubljeno se s ponedeljkom, 12. 4. 2021 vsi skupaj znova vračamo v prostore vrtca in šole in nadaljujemo s pedagoškim procesom v živo, česar smo izjemno veseli in zadovoljni, saj se bomo znova lahko lotili dela tako, kot smo ga vajeni.

Pouk in druge dejavnosti bodo potekale po urniku, ki je veljal pred zadnjim zaprtjem, v skladu z vsemi predpisanimi ukrepi, tako kot doslej; maske, razkuževanje rok in površin, zračenje prostorov, pouk, jutranje varstvo in varstvo vozačev, podaljšano bivanje, obvezni in neobvezni izbirni predmeti, interesne dejavnosti in drugo v matičnih učilnicah v tako imenovanih mehurčkih. Pri tem vas prosimo za dosledno spoštovanje vseh ukrepov in strpnost.

Ker nevarnost okužbe s Covid 19 še ni v celoti minila, prosimo tudi vse starše, da nam sproti vsakodnevno sporočate odsotnost otrok in učencev ter navedete vzrok odsotnosti, pri čemer je še posebej pomembno, da nas obvestite o morebitnem sumu na okužbo s to nalezljivo boleznijo ali pa o potrjeni okužbi v družini. Le tako lahko primerno ukrepamo in poskušamo preprečiti širjenje okužbe znotraj šole in vrtca.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Vodstvo in kolektiv OŠ Nazarje

Dostopnost